ЗАВЕРШИЛИСЬ 7 І 8 ТУРИ ПЕРШОЇ ВІДКРИТОЇ КВАЛІФІКАЦІЇ UDL WINTER SERIES

Ми майже вийшли зі страшних і небезпечних джунглей швейцарки. Шашкісти максимально напружились і приготували свої найкращі тактики…

ОГЛЯД МАТЧІВ

Як завжди, розберемо найцікавіші матчі турів.

  1. Харакірі. Kirill – @Illyuhakoch

Ілля, що героїчно пробивався крізь найкращих противників і складні ситуації, в найважливіший момент зустрівся з фаворитом кваліфікації Кирилом. На жаль, він не зміг продовжити свою казку, програв матч і покинув турнір. Бажаємо успіхів на майбутніх кваліфікаціях, адже шанси точно виростуть!

  1. Тільт. @Aurexcvb – @andWhelan

Два цікавих гравці зустрілися в черговому матчі на виліт. Тимофій зміг повести в рахунку, і це сильно вдарило по моралі Ауре. Він попав під надлом, а Тимофій на куражі продовжив тиснути. В решті-решт, в нічийній позиції, Ауре здався і теж покинув кваліфікацію. Думаю, на наступній для нього квалі він все-таки зможе пройти у фінал серії, тому сподіваюсь на його участь!

  1. За волосся з мочі. @GoooooooodGod – @Sembo_ukr

ГудГад сам загнав себе й надзвичайно важку ситуацію на змаганні, і мусив сам з неї вилазити. Матч за виживання у нього випав проти Сержа Бонда, і це був дуже цікавий поєдинок. Обидва гравці задіяли цікаві рішення, але Сержу трохи не вистачило до перемоги, і він теж відправився очікувати наступного турніру. Бажаємо удачі!

  1. Першопроходець. Kirill – @spraitmen

Матч за перший слот на підсумковому турнірі пройшов у спокійній і дружній атмосфері. Влад знову грав проти Кирила, і цього разу матч був більш близьким. Незважаючи на труднощі, Кирило зміг виграти поєдинок і пройти у фінал серії! Заслужений топ-1 кваліфікації, вітаємо переможця!

  1. Ель Надломіко. @GoooooooodGod – @andWhelan

Восьмий тур став визначним для кваліфікації. Його закривали два надломісти, що мусили визначити одного, що ввійде в топ-3 і побореться за слот на підсумковому турнірі. Гудгад зміг виграти першу партію без особливих проблем, і Тимофій вирішив зробити перерву. Вона пішла останньому на користь, адже він зміг вловити ідеї і пастки ГудГаденка, що дозволило йому зрівняти рахунок. Але прийшла третя партія, в якій переможець не був очевидним до самого кінця. Проте ГудГад зміг спіймати опонента в пастку і вирвати перемогу у важливому матчі. Тимофій оголосив про призупинення кар’єри, тому очікуйте на інтерв’ю!

ПІДСУМКИ

До кінця кваліфікації лишився лише один вирішальний матч – битва Влада і ГудГада до двох перемог. Хто отримає другий слот на підсумковому турнірі, а хто відкотиться в початок шляху? Ми бачили вже багато цікавих речей на змаганні, надіємось на неймовірний матч і тепер! Налаштовуйтесь на наступний турнір, любіть шашки і гарного всім дня!