ПЕРША КВАЛІФІКАЦІЯ UDL WINTER SERIES – ЗАВЕРШЕНА

На турнірі залишався лише один матч, але який важливий! Два адміністратори ліги, @GoooooooodGod і @spraitmen, вирішували долю другого слоту на підсумковому турнірі серії.

ОГЛЯД ПАРТІЙ

  1. На зустрічних курсах. 0:1:0
    Саме цією фразою можна охарактеризувати першу партію поєдинку. Гравці жваво розмінювались шашками, а в кінці Владислав отримав перевагу у одну шашку. Щоправда, він не зміг довести гру до перемоги через ліміт ходів, і перша зустріч шашкістів за все змагання завершилась в нічию.
  2. По лезу бритви. 0:2:0
    У цій партій Васкан знову був близьким до перемоги. Йому вдалось збудувати гарну структуру в ендшпілі, що мусила завадити Гудгаденку прорватись в дамки. І йому майже все вдалося, але надломіст зміг протиснутись лівим краєм дошки і вибороти ще одну нічию, і знову з перевагою суперника в одну шашку.
  3. Дачна. 1:2:0
    Всі кияни мусять зрозуміти, чому партію було названо так. Мов на знаменитій автостанції, шашкісти виставили свої автобуси. В середині гри розпочались спроби знайти дірки в обороні суперника з обох сторін. ГудГад був в них трохи успішнішим, і зміг зловити противника у пастку. Вдала комбінація принесла йому +2 шашки і перемогу у партії.
  4. “Ти думаєш, мене закрили з тобою?” 2:2:0
    Декілька разів в ході гри ситуація на дошці змінювалась, адже гравці обрали агресивний стиль з великою кількістю розмінів. В решті-решт, Влад першим поставив дамку на дошці. Проте його опонент не здався і після довгих роздумів знайшов ланцюг ходів, що дозволяв йому виграти протистояння. Владислав побачив це, і здався посеред цього ланцюга.

ПІДСУМКИ МАТЧУ

Гарна гра від Влада, мені насправді було важко в кожній партії. В останній грі мені трохи пощастило з розставленням шашок на дошці, тому не раджу Васкану розчаровуватись – він показав прекрасну гру і завершив турнір достойно. Дякую за прекрасний матч!

ПІДСУМКИ ТУРНІРУ

На цій кваліфікації ми пройшли через все: технічні проблеми, конфлікти гравців, зміни розкладу, несподівані результати матчів, відкриття сайту проекту. Але ось ми, через три тижні після початку турніру, маємо перших двох учасників фіналу зимової серії!

1 місце – Kirill Prokopenko
2 місце – GoodGod

Дякуємо всім учасникам за гру на змаганні, за терпіння, за чудові емоції, що ви подарували всім – собі, глядачам, адміністрації. Ми віримо, що саме такою мужньою, сильною і доброзичливою мусить бути наша спільнота! Сподіваємось побачити якомога більше учасників першого відбору на наступному турнірі – його анонс уже згодом. Очікуйте оновлення рейтингу!