НА ПЕРШІЙ ВІДКРИТІЙ КВАЛІФІКАЦІЇ UDL WINTER SERIES ГОТУЄТЬСЯ СПРАВЖНЯ М’ЯСОРУБКА

Швейцарка ризикує зайти в глухий кут з 7 учасників, тому ліга пропонує наступний формат для вирішення кризи в розкладі.

1. У сьомому колі @spraitmen отримає відпочинок, гратиме Kirill Prokopenko. Таким чином ми отримаємо 3 пари.

За підсумками 7 кола можливі два варіанти:

2.1: Кирило виграє свій матч, вилітають троє учасників, на турнірі залишається 4 людини. В такому разі Кирило грає проти Влада матч за вихід на підсумковий турнір, адже вони матимуть найкращу статистику (найбільше перемог за найменшу кількість матчів).

В цей же час, двоє інших шашкістів зіграють матч на виліт. Переможець цього матчу розіграє проти лузера пари Влад — Кирило другий слот у фіналі серії.

2.2: Кирило програє свій матч, вилітають двоє учасників, на турнірі залишається 5 людей. У такому разі ми все-таки проведемо матч останнього шансу між гравцями, що програють свої матчі у 7 турі.

Таким чином, на турнірі залишиться 6 людей. Влад з Кирилом знову розіграють перший слот між собою, а у інших чотирьох учасників відбудеться невеличкий плей-оф, переможець якого зіграє за другий слот проти лузера пари Влад — Кирило.

Ми розуміємо, що такі зміни у форматі не повинні відбуватись на змаганнях високого рівня. Проте ми не можемо зробити інакше, адже турнір насправді ризикує зайти в глухий кут.

Адміністрація зробила висновки з ситуації і має план щодо запобігання подібним складностям в майбутньому. Дякуємо за розуміння!