ЗАВЕРШИВСЯ 6 ЕТАП ПЕРШОЇ ВІДКРИТОЇ КВАЛІФІКАЦІЇ UDL WINTER SERIES

Цей тур пройшов в атмосфері напруженої боротьби за кожну партію, ставки ростуть з кожним ходом, а адміністрація продумує нові способи стабілізації розкладу. У шостому раунді ми побачили і трилер в стилі Фінчера, і красиву історію перемоги андердога, і навіть своєрідне вечірнє шоу.

ОГЛЯД МАТЧІВ

Як завжди, розглянемо найцікавіші матчі туру.

  1. У самурая немає цілі, лише шлях… @illyuhakoch – @Aurexcvb

Ілля вважався аутсайдером у цій парі, адже він щойно ледве зміг спастись від вильоту і продовжував свою боротьбу за виживання у джунглях UDL. Але перемога над Ауре, сильним шашкістом, що насправді має шанси на прохід у фінал серії, далась йому досить легко. Впевнена гра, кілька помилок від суперника і хоробрі рішення – ось що дозволило Іллі виграти не тільки цей, а і всі інші свої матчі. У наступному етапі на нього вже чатує Кирило. Більше апсетів богу апсетів?

  1. Фільм М. Найта Ш’ямалана “Поворот”. @holderofEF – @GoooooooodGod

Продовжується серія невпевнених ігор від мене. Не знаю, з чим це пов’язано, але рівень моєї гри продовжує іти в стрімке піке. Цим ледь не скористався Данило, що у кожній партії показував запеклу боротьбу. Найцікавішою, як на мене, стала третя партія матчу – у ній ситуація на дошці змінювалась з кожним ходом, і обидва гравці мали шанси до останнього. Хоч я і переміг, але Даня насправді гідний суперник і його гра помітно покращилась з часів нашої першої зустрічі за дошкою. Удачі на наступних змаганнях!

  1. Late night show with @andWhelan and @listrnick_14

Дві сови нашого чату, Тимофій і Микола, зійшлись у протистоянні в 6 турі. Вони довго не могли домовитись про час проведення зустрічі, хоча в мережі за ними можна було спостерігати від заходу до сходу Сонця. Все-таки матч відбувся сьогодні ввечері, і в ньому обидва гравці показали достойну боротьбу. Не дивлячись на старання Міко, менеджер ліги зміг виграти обидві партії і пройшов далі, у найцікавішу частину нашої швейцарки.

  1. На верхньому фронті без змін. @spraitmen – @sembo_ukr

Зустрілись у шостому колі два гравці з гарною статистикою – Влад Васкан і Серж Бонд. У першій партії шашкісти погодились на нічию, що підкреслило високий рівень конкуренції у всіх шарах кваліфікації. У обох наступних партіях Серж мав шанси на перемогу, проте не зміг дотиснути противника. Простота задумок і холодна голова дозволили Владу виграти матч з рахунком 2:0 і відправитись на відпочинок у наступному колі змагань. Серж продовжуватиме боротьбу вже у матчах на виліт.

ПІДСУМКИ

Кожен матч на турнірі зараз – витвір шашечного мистецтва. Гравці намагаються задіяти найкращі ідеї і найпідступніші плани задля перемоги, а також розгадати думки суперника. Надломісти відчайдушно намагаються вберегти свою тактику від повернення до статусу комічної. У наступному турі вильоти можуть відбутись у кожній парі, і котел відкритих кваліфікацій зараз наближається до кипіння. Хто встигне вистрибнути вчасно, а хто залишиться варитись у швейцарському пеклі? Дізнаємось вже найближчими днями!