ПРАВИЛА UDL WINTER PREMIER 1

Друзі, вже зовсім скоро розпочнеться реєстрація на перший турнір нового року. Новий формат, призовий фонд, місця у фіналі серії – це тільки частина того, що чекає на Вас у цій пригоді!

ПЛАТФОРМА

Найголовнішим нововведенням з технічного боку стає перехід матчів на платформу Lidraughts. Вона виграла у опитуванні і щонайменше 1 турнір пройде на ній, після цього ми зберемо фідбек і ухвалимо остаточне рішення щодо платформи, на якій проходитимуть подальші турніри. Сітка турніру і групи залишаться у додатку WinnerApp, на нове місце переїжджають лише партії. Інструкції щодо реєстрації, створення матчів та звітності про результати вийдуть пізніше в цьому каналі, тому слідкуйте за оновленнями.

ФОРМАТ

16 учасників будуть поділені на 4 групи по 4 гравці. З кожної групи у плейоф виходять 2 перші місця. Групи та початок плейоф розігруються за жеребкуванням, при цьому перші місця груп будуть грати у чвертьфіналі з другими. Подальші стадії плейоф розігруються за сіткою. Проводиться матч за 3 місце.

ГРУПОВИЙ ЕТАП

Грається за наступною схемою: кожен гравець проведе три тури. У кожному турі – дві партії, якщо партія завершується в нічию – кожен отримує одне очко, переможець партії отримує 2 очки, лузер – жодного. Таким чином, наприкінці групового етапу у кожного буде 6 партій.

ПЛЕЙОФ

Після жеребкування шашкісти гратимуть матчі до 3 перемог у чвертьфіналі, 4 перемог у півфіналі та фіналі.

ЧАСОВІ ОБМЕЖЕННЯ

На кожен тур групового етапу виділятиметься 2 дні – таким чином, весь етап пройде за 6 днів. Кожен гравець може один раз попросити про перенесення своєї гри, але при цьому хід турніру не призупиняється. Якщо шашкіст не попросив про переніс гри, він отримає технічну поразку у тих партіях, які не зіграв, якщо обидва шашкісти не виявляли бажання грати тур – обидва отримують по 0 очок за кожну партію.

На чвертьфінал виділяється 3 дні, на півфінали і фінал – по 4.

Часовий контроль в партіях – 10хв на кожного гравця.

ВСТУПНИЙ ВНЕСОК І ПРИЗОВИЙ ФОНД

Сьогодні було проведене опитування щодо суми, яку гравці вважають прийнятною для вступного внеску на турнірі. Ми розрахували середнє значення відповідей, і встановлюємо внесок на відмітці 100грн. Таким чином, призовий фонд турніру складе 1600грн. Розподіл фонду наступний:

1 місце – 900грн + місце у фіналі серії
2 місце – 400грн + місце у фіналі серії
3 місце – 200грн
4 місце – 100грн

Поки не вийде пост з реєстрацією, обсяг внеску і, відповідно, призового фонду підлягає зміні. Запити на зміну приймаються лише у коментарях під цим постом.

ЧАС СТАРТУ

Реєстрація на змагання розпочинається сьогодні о 20:30. Турнір пройде з 9.01, з можливим відкладенням до 16.01, у разі, якщо не набереться достатня кількість учасників.